viernes, 26 de febrero de 2021

Concurs desdejunis i esmorzars saludables

Concurs de receptes per a desdejunis i esmorzars saludables

Concurs, organitzat pel Departament Tèxtil obert a tot l'alumnat del centre per fomentar els hàbits de vida saludables.

L'alumnat pot presentar les seues propostes en format .mp4 amb una durada màxima del vídeo de 5 minuts. Aquest haurà d'incloure els ingredients i l'elaboració, tractant d'evitar que hi aparega el seu rostre (a no ser que siga major d'edat o presente signada l'autorització específica que es facilitarà mitjançant el vostre tutor o tutora si la demaneu).

El vídeo tindrà format lliure, valorant-se molt positivament l'originalitat, la qualitat de la gravació i la tasca d'edició, però sobretot quant saludable i adequada per a eixes hores del dia és la proposta plantejada, la claredat en que s'exposen els ingredients i el pas a pas en l'elaboració, i la presentació del resultat final o emplatat.

La data límit de lliurament és el 21/03/2021 i hi haurà que enviar l'arxiu o l'enllaç al mateix a la direcció dptextil@iesmalladeta.com, indicant en l'assumpte "Concurs de receptes" i identificant-se amb el seu nom, cognoms i grup.

No s'hi acceptaran les propostes rebudes amb posterioritat o per altra via, aquelles de durada superior a la indicada o que no es cenyisquen a la temàtica del concurs.

El jurat estarà conformat pels membres del Departament Tèxtil. El premi per a la guanyadora o guanyador consistirà en un capçal per a llit individual entapissat per l'alumnat de 2n FPB Tapisseria i Cortinatge amb la tècnica de fals capitoné. Es lliurarà el 31 de març.

Ànims i a participar tots i totes!


No hay comentarios:

Publicar un comentario